Cine suntem


BP Legal este un cabinet de avocati cu sediul principal in Bucuresti care presteaza servicii de contultanta juridica/serviciile legale in Romania si in regiune bazandu-se pe cunoasterea intima a afacerii clientilor si a sectorelor industriale. Suntem dedicati excelentei, integritatii si competentei.

Noi reprezentam client international si nationali, incepiand cu institutii financiare si societati comerciale mari pana la societati noi (start-upuri) si antreprenori. Clientii nostri provin din diferite industrii, inclusiv industria bancara, imobiliara, agricultura, energetica, manufacturiera, constructii, comert, aviatie si industria divertismentului.

Acoperim o gama larga de domeniii, inclusiv societati comerciale, finantari, transactii comerciale complexe, funziuni si achizitii, imobiliare, proprietate intelectuala, insolventa si restructurari. Gasiti detalii privind domeniile practicate de noi accesind pagina Domenii.

Echipa noastra este compusa din avocati cu o experienta exceptionala. Membrii echipei noastre au lucrat in cadrul si/sau oferit serviciile sale unor firme internationale de avocatura, corporatii mari, banci si institutii financiare, precum si persoane cu averi considerabile. Avocatii nostril sunt licentiati sa practice avocatura in Romania,Statele Unite ale Americii si Republica Moldova. . TAvocatii nostri au obtinut studii universitare de la cele mai prestigioase universitati, inclusiv universitati din State Unite ale Amerciii si Anglia.

Noi suntem intotdeauna pregatiti sa discutam cu clientii nostri onorariile si modalitatile de calcul si plata pentru a veni in tantampinarea necesitatilor si asteptarior clientilor nostri. Noi suntem dedicati eficientei si stim sa gasim echilibrul optim intre costurile pentru serviciile prestate si beneficiile derivate de clientii nostri.

Noi am construit o retea puternica de consultanti financiari, experti tehnici si firme specializate din Romania si in regfiune care pot complementa serviciile noaste in tranzactii complexe, acolo unde este necesar.